Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

17-10-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

PROGRAM TOUCH POINT BANTUAN BAIKPULIH RUMAH SECARA GOTONG ROYONG DI PARLIMEN DUNGUN

9 SEPTEMBER 2017, DUNGUN - Program Touch Point Bantuan Baikpulih Rumah secara gotong royong di Parlimen Dungun telah diteruskan iaitu melibatkan tiga (3) buah alah kediaman iaitu kediaman En. Mohd Rusli Bin Hamid dan En. Eddy Rahman Bin Jusoh di Kampung Tok kah serta kediaman Che Wan Muhammad Zulkifli Bin Che Wan Mansor di Kampung Baru Serdang.
       Skop baik pulih bagi kediaman En. Eddy Rahman Bin Jusoh adalah melibatkan baik pulih dinding dan lantai yang telah reput manakala kediaman En. Mohd Rusli Bin Hamid pula membaiki dapur serta tandas. Bagi kediaman Che Wan Muhammad Zulkifli Bin Che Wan Mansor di Kampung Baru Serdang, skop pembaikian adalah melibatkan baik pulih dapur termasuk tingkap dan juga tandas.
       Baikpulih ini telah dilaksanakan secara gotong royong yang melibatkan beberapa agensi antaranya Pejabat Daerah dan Tanah Dungun, Bomba, Jabatan Pertahanan Awam,  Pelajar Giatmara Dungun, RELA, J3K Kampung Tok Kah dan kampong Baru Serdang serta orang kampung.
       Pegawai yang turut hadir dari Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu adalah Cik Nor Azlyn Ezura Bt Hasmin, Pegawai Perangkaan, Cik Noor Assola Bt A. Rahman, Pegawai kesejahteraan Rakyat, En. Mohd Noor Adnin bin Rohim dan En Afiq Afham bin Zulkifli, Juruteknik Gred J19.  Program Gotong Royong ini selesai sekitar jam 1.30 tengah hari dan kerja-kerja baikpulih selanjutnya akan disiapkan dengan kadar segera.

Sumber : Seksyen Pengurusan Sosial dan Pembasmian Kemiskinan

Tarikh Kemaskini: 11 September 2017