Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

17-10-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2018

LAWATAN PASUKAN PROJEK JKR MALAYSIA BAGI PERSEDIAAN MESYUARAT MAKMAL PENGURUSAN NILAI PERINGKAT VALUE ENGINEERING PROJEK JALANRAYA SIMPANG PULAI-GUA MUSANG-KUALA BERANG

Hulu Terengganu, 26 Februari 2018 -  Sebagai persediaan untuk penganjuran Mesyuarat Makmal Pengurusan Nilai Peringkat Value Engineering Projek Jalanraya Simpang Pulai-Gua Musang-Kuala Berang, Pakej 8: Dari Kampung Teris Ke Kuala Telemong (Fasa 2 & 3), Hulu Terengganu, satu lawatan ke tapak projek telah diadakan oleh pihak Ketua Pasukan Projek (HOPT) Bahagian Pengurusan Projek (BPP) Timur pada 26 Februari 2018. Lawatan ini turut disertai oleh Pegawai Pemantau dari Seksyen Pemantauan dan Penilaian PPPNT, Jabatan Perhutanan Negeri Terengganu, Jabatan Pengairan dan Saliran dan wakil perunding. Lawatan tersebut bermula pada pukul 10.00 pagi dan berakhir pada pukul 11.30 pagi turut disusuli oleh taklimat projek daripada wakil perunding.

Mesyuarat Makmal Pengurusan Nilai Peringkat Value Engineering projek tersebut dijadualkan berlangsung pada 27 Februari hingga 1 Mac 2018 di Ibu Pejabat JKR Malaysia, Kuala Lumpur.

 

Sumber : Seksyen Pemantauan dan Penilaian

Tarikh Kemaskini: 27 Februari 2018