Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

17-10-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2018

LAWATAN PEMERIKSAAN PRA PENYERAHAN PROJEK CADANGAN MEMBINA DAN MENYIAPKAN BANGUNAN DEWAN SERBAGUNA DI KAMPUNG TOK RANDOK, AJIL, HULU TERENGGANU


01 Julai 2018, Hulu Terengganu – Satu Lawatan Pemeriksaan Pra Penyerahan Projek Cadangan Membina dan Menyiapkan Bangunan Dewan Serbaguna di Kg. Tok Randok, Hulu Terengganu telah diadakan di Tapak Projek Dewan tersebut. Lawatan ini dihadiri oleh Encik Md Razi bin Md Lazim, Ketua Penolong Pengarah, Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu, Jurutera Daerah JKR Hulu Terengganu, Jurutera Bangunan JKR Hulu Terengganu, wakil Bahagian Mekanikal dan Elektrikal JKR Terengganu dan Kontraktor TS Unggul Enterprise. Hasil pemeriksaan mendapati bahawa terdapat beberapa kecacatan telah dikenalpasti seperti air bertakung di lantai, tandas lelaki dan perempuan yang belum siap sepenuhnya dan beberapa kecacatan lain.

Pihak JKR Hulu Terengganu selaku Pelaksana Projek akan mengeluarkan satu surat berkenaan senarai kecacatan tersebut kepada kontraktor dan pihak kontraktor diminta mengambil tindakan untuk membaiki semua kecacatan tersebut sebelum penyerahan projek sepenuhnya dibuat. Sesi Lawatan Pemeriksaan telah bermula jam 10.00 pagi dan selesai kira-kira jam 11.30 pagi.


Sumber: Seksyen Khas

Tarikh Kemaskini: 02 Julai 2018