Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

17-10-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

MESYUARAT PENYELARASAN PROJEK PERUMAHAN GENERASI BAHARU FELDA (PGBF) NEGERI TERENGGANU BAGI FELDA CHALOK BARAT DAN FELDA KERTEH 6

Kuala Terengganu, 29 November 2017 – Mesyuarat Penyelarasan Projek Perumahan Generasi Baharu FELDA (PGBF) Negeri Terengganu bagi FELDA Chalok Barat dan FELDA Kerteh 6 telah dipengerusikan oleh Pegawai Kemajuan Negeri, YBhg. Dato’ Nik Nasarudin bin Mohd Zawawi yang dihadiri oleh Bahagian Penilaian Strategik, ICU JPM, Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB) Ibu Pejabat dan Negeri Terengganu, FELDA Ibu Pejabat dan FELDA Wilayah Timur, Pejabat Tanah & Galian, Perumahan SUK Negeri Terengganu, Bahagian Kerajaan Tempatan Negeri Terengganu, PLANMalaysia Negeri Terengganu, Jabatan Ketua Pengarah Tanah & Galian (JKPTG) Negeri Terengganu, Pejabat Tanah & Daerah Kemaman dan Setiu, Majlis Perbandaran Kemaman, Majlis Daerah Setiu dan Pejabat ADUN Kemasik. Pegawai Seksyen Pemantauan dan Penilaian selaku urusetia bagi mesyuarat ini.

Mesyuarat ini diadakan bagi menyusul keputusan Mesyuarat Jawatankuasa Kerja Tindakan Negeri Terengganu (JKTNg) Bilangan 5 Tahun 2017 yang telah diadakan pada 23 November 2017 yang lalu. Agenda mesyuarat ialah pembentangan perancangan Program Rumah Mesra Rakyat (RMR) SPNB-FELDA dan taklimat Pembatalan GSA oleh PTG.

Mesyuarat bermula pada jam 11.00 pagi dan berakhir pada jam 1.00 petang

Sumber : Seksyen Pemantauan dan Penilaian

Tarikh Kemaskini: 30 November 2017