Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

21-08-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

LAWATAN P FORENSIC ICU JPM (BKRT) KE PROJEK PEMBINAAN KILANG PEMPROSESAN KENAF, SETIU DAN PEMBINAAN BANGUNAN BARU JABATAN KIMIA MALAYSIA CAWANGAN TERENGGANU

16 Mac 2017  – Pihak Bahagian Konsultatif & Referal Teknikal (BKRT) ICU JPM diketuai oleh Timbalan Pengarah BKRT, Encik Badrul Hisham b. Baharom dan dua orang pegawai bersama-sama TPKN, Tn. Haji Jamaruslam Abdullah dan anggota-anggota Seksyen Pemantauan dan Penilaian (P&P) PPPN Terengganu telah mengadakan Lawatan P-Forensic ke dua (2) projek di Negeri Terengganu pada 16 Mac 2017.
Lawatan pertama ialah ke Projek Pembinaan Kilang Pemprosesan Kenaf di Kg. Saujana, Setiu yang bermula kira-kira pada jam 9.00 pagi dan berakhir pada jam 11.00 pagi.

Lawatan seterusnya ialah di Projek Pembinaan Bangunan Baru Jabatan Kimia Malaysia Cawangan Terengganu di Bukit Besar, Kuala Terengganu. Lawatan berakhir kira-kira pada jam 2.00 petang.

Secara umumnya, lawatan P-Forensic adalah bertujuan mengenalpasti isu-isu kelewatan projek secara terperinci disusuli dengan tindakan ‘follow-up’ dan ‘follow-through’ untuk dilaporkan ke peringkat yang lebih tinggi.

Sumber : Seksyen Pemantauan dan Penilaian

Tarikh Kemaskini: 19 Mac 2017