Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

21-08-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

MAJLIS PENYERAHAN BAGI PROJEK MENGUBAHSUAI MASJID KAMPUNG BUKIT GEMUROH, MUKIM TERSAT, DUN TELEMONG, HULU TERENGGANU, TERENGGANU

8 Mac 2017, Hulu Terengganu - Satu majlis penyerahan bagi Projek Mengubahsuai Masjid Kampung Bukit Gemuroh, Dun Telemong telah diadakan pada hari ini. Penyerahan projek ini dihadiri oleh En. Mohd Fadzlie bin Ibrahim, Jurutera Daerah JKR Hulu Terengganu, En. Md Razi bin Md Lazim selaku wakil bagi PPPN Terengganu, wakil Pejabat Agama Hulu Terengganu, kontraktor, Pengerusi dan Jawatankuasa Masjid serta pegawai daripada PPPN Terengganu dan JKR Hulu Terengganu. 
Skop utama projek mengubahsuai masjid ini adalah pembaikian struktur bumbung masjid disebabkan bumbung masjid yang rendah dan sering bocor sewaktu hujan. Projek ini telah disiapkan seminggu awal mendahului tarikh siap asal projek pada 14 Mac 2017. PPPN Terengganu merakamkan ucapan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan projek ini dan tahniah kepada kontraktor yang berjaya menyiapkan projek ini lebih awal.

Sumber : Seksyen Khas

Tarikh Kemaskini: 14 Mac 2017