Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

17-10-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2018

MAJLIS PENYERAHAN PROJEK MEMBINA DAN MEYIAPKAN SEBUAH BALAIRAYA DI KAMPUNG TEPOH, KUALA NERUS

Kuala Nerus , 05 September 2018 – Satu Majlis Penyerahan Projek Membina dan Meyiapkan Sebuah Bangunan Balairaya di Kampung Tepoh, Kuala Nerus telah diadakan pada hari ini. Majlis penyerahan ini dihadiri oleh Puan Norhazijah bt Mohamad Khalid (Penolong Pengarah, Seksyen Khas), Encik Mohd Izham (Jurutera Daerah, JKR Kuala Terengganu) selaku agensi pelaksana projek, kontraktor dan pegawai-pegawai JKR.

Majlis penyerahan ini yang bermula jam 10.00 pagi disempurnakan dengan menandatangani dokumen penyerahan projek dan gimik penyerahan kunci balairaya daripada pihak kontraktor kepada JKR dan kemudiannya diserahkan kepada PPPN Terengganu selaku penyelaras projek dan seterusnya akan diserahkan kepada Pejabat Daerah Kuala Nerus selaku pemilik balairaya yang akan menyelaras penggunaan dan penyelenggaraan balairaya ini.

Projek ini merupakan projek yang diluluskan oleh YAB PM pada tahun 2017 dengan kos peruntukan keseluruhan sebanyak RM500 ribu. Skop projek ini merangkumi pembinaan balairaya yang dilengkapi dengan tandas, bilik mesyuarat, ruang utiliti dan lanskap.
 
PPPN Terengganu merakamkan ucapan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan projek ini terutama JKR Hulu Terengganu selaku agensi pelaksana projek dan kontraktor TS Unggul Enterprise. Diharap dewan ini memberi manfaat kepada penduduk setempat bagi menjalankan aktiviti kemasyarakatan.


Sumber: Seksyen Khas

Tarikh Kemaskini: 19 Sept 2018