Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

21-08-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2018

MESYUARAT TASK FORCE PPPNT BIL. 2/2018: PENYELARASAN SESI PENYERAHAN CEK BAYARAN EX-GRATIA BAGI PROJEK MEMBINA JALAN KT BY-PASS


21 Mac 2018, (Rabu) – Mesyuarat Task Force PPPNT Bil. 2/2018: Penyelarasan Sesi Penyerahan Cek Ex-Gratia projek Membina KT ByPass telah berlangsung di Bilik Mesyuarat Utama, Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu. Ia merupakan susulan mesyuarat Bilangan 1 yang lepas yang telah diadakan pada 5 Februari 2018, bagi membincangkan secara terperinci perjalanan sesi penyerahan cek yang dijangka akan dibuat dalam masa terdekat melibatkan aspek jemputan, lokasi, senarai penerima, keselamatan dan sebagainya. Antara pihak yang hadir ialah Bahagian Pembangunan dan Penswastaan, Kementerian Kerja Raya (BPP KKR), JKR Negeri Terengganu, Jabatan Ketua Pengarah Tanah dan Galian (JKPTG) Negeri Terengganu, Pejabat Pengarah Tanah dan Galian (PTG) Negeri Terengganu, Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta (JPPH) Negeri Terengganu, Pejabat Tanah dan Daerah Kuala Terengganu dan Pasukan Projek JKR.

Di samping itu, isu pengambilan balik tanah melibatkan beberapa projek lain di Negeri Terengganu serta implikasi dan langkah-langkah awal dalam mengatasinya turut dibincangkan.

Mesyuarat yang bermula pada jam 9.30 pagi ini berakhir pada jam 11.00 pagi.Sumber: Seksyen Pemantauan & Penilaian

Tarikh Kemaskini: 21 Mac 2018