Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

21-08-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

LAWATAN PKN KE TAPAK PROJEK MEMBINA DAN MENYIAPKAN SEBUAH DEWAN SERBAGUNA DAN LAIN-LAIN KERJA BERKAITAN DI TOK JEMBAL, KUALA NERUS, TERENGGANU

12 MAC 2017 - Satu lawatan telah dibuat oleh YBhg. Dato’ Nik Nasarudin bin Mohd Zawawi, Pegawai Kemajuan Negeri Terengganu ke tapak projek di Dewan Serbaguna Di Tok Jembal, Kuala Nerus, Terengganu. Lawatan ini turut disertai oleh wakil Jabatan Kerja Raya Daerah Kuala Terengganu (JKR) selaku agensi pelaksana projek Iaitu Encik Izham Bin Ashab @ Izhab (Jurutera Bangunan), Wakil Kontraktor Dinar Dynamic (M) SDN. BHD iaitu Wan Mohd Shafiq B. Wan Abd. Aziz  dan Pegawai serta Penolong Jurutera Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu. Tujuan diadakan lawatan ini adalah untuk memantau prestasi pelaksanaan projek tersebut.
Projek Dewan Serbaguna Di Tok Jembal telah siap kerja-kerja ground beam dan sekarang  dalam peringkat kerja backfill tanah untuk kerja lantai bawah. Tarikh siap asal ialah 24 Mei 2018 dan pihak kontraktor memberi keyakinan bahawa projek ini akan siap lebih awal 3 bulan awal dari tarikh yang ditetapkan. Sesi lawatan ini bermula jam 11.50 pagi dan selesai pada jam 12.30 tengahari.

Sumber : Seksyen Khas

Tarikh Kemaskini: 14 Mac 2017