Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

18-06-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

LAWATAN TAPAK BAGI BINA BARU SEBUAH DEWAN ORANG RAMAI SERTA KERJA- KERJA BERKAITAN DI KG. SEMAYOR, KEMASIK KEMAMAN DAN MEMBINA SEBUAH BANGUNAN PUSAT KOMUNITI (ICT) SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN DI KG. BATU 4 BINJAI, AIR PUTIH KEMAMAN.  

15 Jun 2017, Kemaman-Dua Lawatan Tapak bagi Sebutharga Projek Bina Baru Sebuah Dewan Orang Ramai serta Kerja-kerja Berkaitan di Kampung Semayor, Kemasik Kemaman dan Projek Membina sebuah Bangunan Pusat Komuniti (ICT) serta kerja-kerja Berkaitan di Kampung Batu 4 Binjai, Air Putih Kemaman telah diadakan hari ini dan dihadiri oleh 20 orang kontraktor kelas G2.

      Lawatan tapak ini diurusetiakan oleh Encik Mohd Junpalos bin Abas, Penolong Jurutera Gred JA29, Encik Wan Abdul Hakim bin Wan Chik, Juruteknik Gred J17 dan Encik Yusof bin Salleh, Juruteknik Gred J17 yang mewakili Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu.  Sebutharga ini telah diiklankan pada 05 Jun 2017 dan tarikh tutup sebutharga pada 29 Jun 2017.
Kontraktor yang menghadiri lawatan tapak pada hari ini boleh memuat turun borang sebutharga bersama-sama butiran dan cadangan pelan mulai 16 Jun 2017 dengan melayari Laman Web Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Terengganu (PPPNT). Projek ini akan dilaksanakan pada tahun ini.


Sumber: Seksyen Khas

Tarikh Kemaskini: 20 Jun 2017