Forgot Password
  . Biru Hijau Merah
RSS Version Bantuan W3C Disability User . Versi Mobile
Peta Laman
Emel Rasmi ICUJPM

MAKLUMAT KAMI
  Perutusan PKN
  Profail Jabatan
  Piagam Pelanggan
  Carta Organisasi
  Direktori Pegawai
  Pertukaran Pegawai

SEKSYEN
  Pengurusan & Kewangan
  Khas
  Pemantauan & Penilaian
  Teknologi Maklumat
  Pengurusan Sosial

SUMBER DATA
  Penerbitan
  Arahan/ Pekeliling
  Ahli Parlimen Terengganu
  Tender/Sebutharga
  Arkib Berita/Galeri
  Keratan Akhbar

Audio/Video
Video/Audio
INFO PELAWAT
 
Kemaskini pada :

21-08-2018


HTML hit counter - Quick-counter.net

Bil.Pengunjung :

AKTIVITI 2017

MESYURAT TAPAK PROJEK MEMBINA SATU UNIT BANGUNAN BARU BALAIRAYA SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN DI KAMPUNG GELUGOR KEDAI KUALA TERENGGANU

05 Januari 2017 - Mesyuarat tapak ini telah dipengerusikan oleh KPP (H) dan disertai oleh penyelia tapak dan kontraktor. Tujuan mesyuarat ini diadakan adalah bagi membincangkan berkenaan dengan prestasi terkini perlaksanaan dan perancangan kerja kontraktor untuk menyiapkan projek dalam tempoh masa yang telah ditetapkan. Prestasi terkini adalah 80% jadual dan 65% sebenar. Kontraktor telah mengalami kelewatan sebanyak 15% disebabkan oleh kerana faktor cuaca yang tidak menentu. Tempoh untuk menyiapkan projek ini masih berbaki sebanyak 18 hari lagi dari tarikh mesyuarat diadakan.

Hasil perbincangan telah menetapkan bahawa beberapa aktiviti di tapak perlu dijalankan serentak dan kontraktor perlu menambah pekerja bagi mengelakkan berlakunya kelewatan dalam menyiapkan projek ini. Pihak kontraktor berjanji akan menyiapkan semua baki kerja pada 23/01/2017 dan tuntutan bayaran akan diselesaikan pada 31/01/2017.

 

Sumber : Seksyen Khas

Tarikh : 10 Januari 2017